wespenbestrijding zevenbergschen Hoek

 

Wat te doen bij wespenoverlast in zevenbergschen hoek

 

Wanneer u in Zevenbergschen Hoek  een wespennest tegen komt is het van belang hier zo snel mogelijk wat aan te doen, hoe langer je namelijk wacht hoe groter het nest wordt en daarmee ook de gevaren die de wespen met zich mee brengen. een volwassen wespennest kan ruim 5000 wespen bevatten. Wacht daarom niet langer en onderneem direct actie door contact met ons op te nemen!

 

100% garantie op een wespenbestrijding in zevenbergschen hoek

 

 Op alle wespenbestrijdingen die Faunacontrol uitvoert krijgt u 100% seizoensgarantie! Dat wil dus zeggen dat wanneer er na de wespenbestrijding nog steeds actieve wespen in en uit het nest vliegen wij daarvoor kosteloos terugkomen. Deze 100% garantie op de wespenbestrijding blijft het gehele kalenderjaar geldig.

 

werkgebied wespenbestrijding zevenbergschen hoek

 

 

Faunacontrol is gevestigd in Wagenberg en streeft ernaar om de wespennesten zo dicht mogelijk bij kantoor te bestrijden, de simpele reden hiervoor is dat we sneller kunnen reageren op een melding tegen lagere kosten, dit is dus een win, win situatie zowel voor ons maar zeker ook voor de inwoners van Zevenbergschen Hoek

 

Hoe bestrijden wij wespennesten in zevenbergschen hoek

 

Zodra u een wespennest heeft waargenomen meldt u deze bij Faunacontrol, dit kan via mail of telefoon.

Het kan gebeuren dat wij op het moment van de melding net bezig zijn met een wespenbestrijding. Uit veiligheidsoverwegingen zijn wij helemaal ingepakt om steken van wespen te voorkomen. Hierdoor kunnen wij dan niet meteen reageren, maar dat doen wij zodra het pak uit is, dus in de regel bellen wij dan vaak binnen 30 minuten terug. Wij vragen u dan kort de situatie te omschrijven zodat wij een goede inschatting kunnen maken om het probleem op te lossen, wij plannen dan direct een datum en een tijd waarop wij langskomen om de wespenbestrijding uit te voeren. En bij ons geldt afspraak is afspraak!..... wij zullen er dan ook op die tijd zijn hierdoor hoeft u niet onnodig lang te wachten.

 

Wat kost het bestrijden van een wespennest in

zevenbergschen hoek

 

Het bestrijden van een wespennest in Zevenbergschen Hoek kost u € 85,00 incl. BTW met daarbij de 100% seizoensgarantie. Bij ons dus geen verrassingen achter af maar u betaalt alleen de afgesproken prijs.

 

Bel of mail voor het bestrijden van een wespennest in zevenbergschen hoek

 

076-5935707 / info@faunacontrol.nl