Een steek!
Wat niet doen!
Wespenwering
Sitemap
Welkom bij WESPENBESTRIJDING.COM

WESPENOVERLAST?!

Wacht niet langer!!

Wij lossen het voor u op!!

Bij ons bent u verzekerd van een goed uitgevoerde, verantwoorde en vooral veilige wespenbestrijding

 met

 

100% SCHRIFTELIJK GARANTIE en goede nazorg!

 

 

Bel: 076-5935707

 

Het bestrijdingsgebied van Faunacontrol beslaat de volgende plaatsen en gemeentes: Breda, Tilburg, Drimmelen, Kaatsheuvel, Loon op Zand,Zevenbergen, Wagenberg, Oudenbosch, Made, Terheijden, Sprang-Capelle, Waspik,Roosendaal, Oosterhout, Geertruidenberg, Waalwijk, Moerdijk, Langeweg, Hooge-Zwaluwe, Lage-Zwaluwe, Den Hout, Standdaarbuiten, Oud-Gastel, Etten-leur, Dongen, De Moer, Bavel, Rijsbergen en Teteringen, Alphen, Chaam, Zundert, Oosteind, Dorst, Raamsdonk,Rucphen, Sprundel, Raamsdonksveer, ’s-Gravenmoer, Molenschot, PrinsenbeekUlvenhout. Overige plaatsen in overleg.

 


 
Wespenbestrijding.com is onderdeel van Faunacontrol. Faunacontrol is volledig gediplomeerd en gecertificeerd en erkend door het ministerie.Wanneer u een wespennest ontdekt is het aan te raden niet aan of dicht bij het wespennest te komen. De ingang van het wespennest is te herkennen aan de opening waar de wespen in en uit vliegen.

Wij adviseren u niet zelf het
nest te gaan bestrijden of andere acties uit te voeren dicht bij de opening van het wespennest. Een volwassen wespennest heeft gemiddeld 5000 wespen. Indien een wespennest
verstoord wordt kunnen de wespen agressief worden en overgaan tot steken.
Indien u allergisch bent voor wespensteken of meerdere wespensteken tegelijk krijgt kunt u hierop een allergische reactie vertonen welke zeer gevaarlijk kan zijn.
Jaarlijks overlijden er mensen door een of meerdere wespensteken in Nederland.

Wespenbestrijding is daarom ook een taak voor professionele wespenbestrijders.
De kosten van een wespenbestrijding wegen niet op tegen de gevaren en de kosten van de zelf aangeschafte “hobbymatige” bestrijdingsmiddelen.


WESPENBESTRIJDING is een serieuze zaak en geen spannend avontuur!Welkom bij WESPENBESTRIJDING.COMFotoalbumLinksregionale dekking wespenbestrijdingContactDisclaimer